Pozitív - negatív, vonzás - taszítás játék. A miért nem lehetünk együtt játék.

Nagyon fontos, hogy az ismerkedés és udvarlás során mindig egyfajta metafizikai védőernyő alatt haladj, így használva receptoraidat és védve önmagad, mindezt a siker érdekében. Nem szabad megtudnia a hölgynek, hogy neked valódi és esetleg komoly szándékaid vannak vele. Ha ezt elárulod, kimutatod vagy észreveszi, akkor könnyen elveszítheted. Nyújts biztonságérzetet neki, mint, ha egy már foglalt vagy házas férfi lennél.Tudják, hogy egy ilyen férfi lényegében nem jelent veszélyforrás, de egyben kihívás is, ő maga a megtestesült tiltott gyümölcs. Ez nagyfokú biztonságérzetet nyújt a nőnek, ami az egyik legerősebb női ösztön. Az ismerkedés során végig figyeld a nő jelzéseit, hogy pozitívak vagy negatívak a kapcsolatépítés szempontjából.
 Melyek az érdeklődő jelek a nő részéről.:
1. Kérdez utánad. Kérdéseket tesz fel.
2.Bókolnak.
3. Megtudod nevettetni. Fel tudod villanyozni.
 Az érdeklődést és vonzalmat úgy lehet a legjobban felkelteni, ha megvan a vonzás és taszítás játéka. Például: Azt is mondhatod neki, hogy csinos vagy, de nem lehetünk mi együtt, mert nem fekete a hajad. Vagy. A nő nagyon hűvös természetű. Ekkor azt is mondhatod neki, hogy mi nem lehetünk együtt, mert megfagynék melletted.Mindemellett öleld közben át lassan, majd told el magadtól finoman és a hatás nem marad el. Pozitív - negatív, vonzás - taszítás játék.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

 Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 


Keresés az oldalon