A nő érzelmeinek irányítása

A nő érdeklődését mindig tartsd fent, ha a lelkesedése alább hagy és esetleg unalomba kezd átcsapni, akkor itt az ideje, hogy változtass. Mindig akkor vess véget a találkozásnak, amikor a nő éppen csúcson van. Így emlékében nagyon intenzíven élnek a közös élmények. Ne felejtsd! A nő mindig az alapján ítél meg, hogy éppen hogyan érezte magát veled. Ha feltudod villanyozni, ami az egyik legfontosabb a nőknél, akkor nagyon izgalmas és érdekes férfinak fog tartani. Ellenben ha unatkozik melletted, akkor unalmas férfinak fog tartani.Akkor találkozz a nővel, amikor tudod, hogy jó hangulatban van. Ha nagyon nincs jó hangulatban, akkor inkább ne is találkozz vele, kivéve persze, ha erre nagyon jó ok van. A cél, hogy a pozitív érzelmeket maximáljuk a nőben, a negatívokat minimalizáljuk a lehető legkisebb szintre. Első benyomást csak egyszer tudsz tenni. Nagyon fontos, hogy úgy menj hozzá a nőhöz, ahogy előtte még soha senki. Fordítsd fel a világát, tégy nagyon férfias benyomást rá, villanyozd fel, amennyire csak tudod, így nem fog elfelejteni soha.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

 Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 



Keresés az oldalon