A társadalmi álarcról

Sokszor nem látjuk a fától az erdőt. Így van ez az álarc esetében. Ugyan társadalmi jelenség, olykor hasznos is, azonban a nőknél ez megöl szinte minden vonzalmat. Nyilván, ha szomorú vagy, akkor azt nem adod ki egy boltosnak vagy újságosnak. Köszönsz, mosolyogsz egyet, aztán beszélsz az időjárásról vagy tovább állsz, mintha minden rendben lenne. Ez a stílus és maszka a nőknél egy hamarosan bekövetkező kikosarazással ér fel.A társadalmi maszk teljesen kiöli a nőből a vonzalmat. Ha társadalmi maszkon keresztül kommunikálsz vele, akkor kimondottan unalmasnak, érdektelennek fog tartani és nem jön össze veled, ha pedig már összejött, akkor hamarosan lapátra fog tenni.A nők nagyon érzékenyek erre. Ha nem beszélsz az érzéseidről, nem mutatod meg az érzéseidet, sőt elfojtod őket, akkor a nő egyáltalán nem fog veled foglalkozni tovább, tökéletesen érdektelen leszel számára. Emiatt és ezután nem bíznak meg benned, és nem is nyílnak meg neked többet. Mi a helyes megoldás?

1. Dobd el mindig a társadalmi álarcot, amikor a nővel vagy.
2. Mutasd ki az érzelmeidet minél jobban. De félre ne értsd! Ne a vele kapcsolatos érzelmeidet, hanem az élettel kapcsolatos érzelmeidet.
3. Mindezt határozott testbeszédeddel is kommunikáld. A nők nagyon vonzónak fognak tartani ezek után.

Hírlevélre feliratkozás

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 



Keresés az oldalon