A vonzalomról

Lényegében minden nő az alábbi férfias tulajdonságokat tartja nagyon vonzónak, függetlenül a kinézettől. Ezek nagyon fontosak és vonzóak a nők számára.

1. Határozottság. Magabiztosság.
2. Kreativitás. 
3. Humor.
4. Dominancia.
5. Intelligencia.
6. Erős túlélési ösztönök.
7. Vezetés.
8. Közösségi és társalgási készségek.

Bizonyára már neked is feltűnt, hogy viszonylag ronda, alacsony, kövér pasiknak, akiknek ráadásul semmilyük sincs, gyönyörű bombázó nőjük. A válasz: Azért, mert a fenti tulajdonságokkal bírnak és kifejezésre is juttatják őket.A vonzóról alkotott társadalmi nézetek állandóan változnak. Ami 300 évvel ezelőtt nagyon vonzó volt, azt ma már taszítónak is találhatják és fordítva. Különösen igaz ez a külső tulajdonságokra. A fenti férfias tulajdonságok azonban időtlenül vonzóak lényegében minden nő számára.A gyakorlatban egy ügyes csábító mindig a jól bevált stratégiát alkalmazza. Ennek lényege, hogy értékesebbnek mutatod magad, mint a többi férfi. Érzékelteted vele, hogy magasabb értékkel bírsz, mint a többi férfi. Különítsd el magad a többi a férfitól alaposan. Végül a kinézetedre való tekintet nélkül is téged fog választani.A nők téged választanak, ha tudják, hogy te olyan értékkel bírsz, ami a többi férfiban nincs meg.Az értéket a nő nagyon értékesnek tartja. Van olyan érték, ami az egyik szemében nagy értékkel bír, míg a másik szemében nem bír akkora értékkel. A fenti időtlen férfias értékek azonban lényegében minden nő számára vonzó.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

 Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 


Keresés az oldalon