Ismerkedés telefonon II

A hangposta nem annyira jó megoldás, mert nem közvetlen. Ha más lehetőséged nincs, akkor hagyj üzenetet a hangpostáján. Itt is a legnagyobb hiba, mint azt korábban írtam, ha határozatlan vagy, hosszú vagy, kiadod magad.Te irányíts mindig. Te hívd fel. Ne tereld afelé, hogy ő hívjon. A nő a társadalmi konvenciók miatt amúgy sem fog azonnal vagy előbb hívni. Ők ráadásul különösképp félnek a visszautasítástól.Határozottan, magabiztosan és röviden közöld, hogy mit akarsz.A kommunikációt valakinek mindig irányítania kell. Ez mindenképpen te legyél. Ne tegyél fel unalmas kérdéseket. Hogy vagy? Mit csináltál? Hogyan telt a napod? Ehelyett csapj bele a közepébe. In medias res.Légy vagy legalább is próbálj meg humoros lenni, de ne erőltesd. Légy laza. Ez szexis tulajdonság a nőknek.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

 Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 


Keresés az oldalon