Érdeklődés felkeltése

Néhány jelentéktelennek tűnő férfi mégis feltudja kelteni a nők érdeklődését, mely sikernek oka, a kimagaslóan hatékony testbeszéd.Sokszor arcunkkal, arcizmainkkal sem vagyunk olyan kifejezőek, mint azt hinnénk. Nem teszünk bele mindent az adott pillanatba, nem koncentrálunk elég erősen, következésképp az arckifejezésünk sem lesz a megfelelő. Gyakorold például tükör előtt. Használd az egész tested a beszélgetés során. Kezeidet, lábaidat, szóval mindent. Tegyél bele mindent a szavaidba, a pillanatba, akkor gyakorolsz erős hatást a nőre.Gesztikulálj bátran! Figyelj a hangodra is. Ha kell lágy hangos, ha a helyzet úgy kívánja légy halk, legyen dinamikája és karaktere a hangodnak. Játssz a szemeiddel, szemöldököddel bátran. Mondom bátran! Nagyon hitelessé és erőteljessé tesz, ha olyan dologról beszélsz őszintén, ami téged tényleg szenvedéllyel tölt el.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

 Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 



Keresés az oldalon