Hogyan előzd meg, hogy a beszélgetés ne legyen unalmas egy idő után?

Mindenképpen el kell kerülnöd, hogy a beszélgetés egy idő után ne váljon unalmassá, mert ez csökkentheti illetve meg is ölheti a köztetek lévő vonzalmat. A legjobb módszer arra, hogy mindig tudj miről beszélni az az, hogy a gondolataidat elkezded szabadon áramoltatni, majd egy gondolat feltűntével elkezdesz beszélni róla. Az emberi agy olyan, hogy ezek után további gondolatokat csatol hozzá, asszociál. Így pl.: " Tegnap elvoltam bevásárolni egy két dolgot és képzeld olyan akciókba futottam, hogy nem bírtam megállni, hogy ne vegyem meg 2 fizet, 3 vihet akcióban azokat a cipőket, mert az volt az utolsó akciós nap ráadásul.". Ebben a mondatban rengeteg minden benne van, amiről tovább lehet fűzni a beszélgetést. Beszélhetsz ezután a vásárlásról, hogy hol, mit, mennyiért érdemes venni. Beszélhetsz a cipőkről, sportcipőkről. Beszélhetsz az akciókról, a vásárlás közbeni tumultusról, szóval, mindent e képpen tovább fűzhetsz.A vonzalom építése a szociális képességeken alapszik, így nagyon fontos, hogy mesterien tudj beszélgetni is a hölggyel. Fontos, hogy tényleges informáiót tegyél a mondatokba, ezek lesznek a sarokpontjai a beszélgetésnek, amiket aztán a végtelenségig tovább fűzhetsz.Eközben végig a kezedben marad az irányítás, ami ugyancsak a sikered alappillére.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

 Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 


Keresés az oldalon