Légy egy eredeti egyéniség, magas igényekkel

A legfontosabb, hogy a nő úgy érezze, te vagy neki a főnyeremény. Éreztesd vele, hogy ki kell, hogy érdemeljen téged, különben nem foglalkozol vele. Fontos, hogy az egyedi értékedet ne csak beszéden keresztül közvetítsd, hanem metakommunikációval is. Éreztesd vele, hogy ha nem bánik jól veled, akkor neked vannak sokkal jobb lapjaid is a nők körében. Légy vicces és egy kicsit pimasz, szórakoztasd a nőt, vedd le a lábáról. A humor a nőnek fontos egy férfiban. Ha először veszed fel vele a kapcsolatot, akkor tudasd vele, hogy amúgy sietsz, mindjárt mész, ez elveszi az élét annak az általános elvárásnak, hogy egy idegen minél előbb elmenjen közülük. Valójában persze maradsz, csak azt érezteted, hogy ne utasítsanak el, hogy mindjárt mész. Ezáltal mindjárt a kezedbe vetted az irányítást és az érdeklődésüket, akkor mész el amikor te akarsz, másrészt azt is megmutatja, hogy társasági férfi vagy, ami ugyancsak vonzó a nőknek.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

 Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 



Keresés az oldalon