Légy férfias a szexben is

A szexben nagyon fontos, hogy légy irányító és domináns. Kezdeményezz határozottan, magabiztosan és irányítsd a nőt, érezze, hogy egy igazi férfi vagy. Ha egy határozott, domináns férfival fekszik le, akkor biztonságban és lenyűgözve érzi magát. A nők szexuális igényei nagyon összetettek és kissé ambivalensek. Azt akarják, hogy egyszerre légy kemény, agresszív, uralkodó, másrészt légy lágy, kedves és finom. Hogyan fejezd ki dominanciádat, férfiasságodat a metakommunikáción keresztül.:

1. Légy határozott, férfias. Légy kezdeményező. Irányíts.
2. Légy hangos. Légy laza. Beszéljetek meg mindent. Beszélgessetek sokat.
3. Adj neki önbizalmat az ágyban és előtte. Vetkőztesd ki ne csak a ruhájából, hanem a gátlásaiból is. A nők alapvetően komoly gátlásokkal küzdenek az ágyban a testükkel kapcsolatosan.
4. Adj ki férfias hangokat. Bátran nyögj és hörögj, zilálj szex közben. Ha orgazmusod van, nyugodtan kapjál röhögő görcsöt. A sok endorfin hatására boldogsághormonok szabadulnak fel a testben.
5. Időnként légy kimondottan erőszakos az ágyban. Húzd meg a haját, üsd, paskold erősen a fenekét. Ez a nőket pszichoszexuálisan rendkívüli módon izgatja.

Hírlevélre feliratkozás

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 



Keresés az oldalon