Mindig légy férfi

Mindig légy férfi! Mindig! A legtöbb férfi elköveti azt a hibát, hogy ha megvan a nő, akkor elkezd kiengedni, kiereszteni a gőzt, és érzelmi alapú döntéseket hoz. Ne tedd, ha ezt teszed, azzal a kapcsolatot ásod alá és végül szünteted meg. Nagyon nagy hiba azt hinni, hogy egy jó erős kezdés után, valamint az után, hogy a nő már kimutatta az érzéseit, akkor végre magadat adhatod, akkor végre önmagad lehetsz.Ne engedd ki a gőzt, ne hagyd el magad, légy mindig tudatos, következetes és határozott. Különben veszteni fogsz.Az igazság az, hogy a nők szeretnének a tigrisből kiscicát varázsolni. Ha ez sikerül nekik, akkor el is hagyják. Minél jobban ellenállsz a betörési, megtörési kísérleteiknek, annál jobban vonzóbbnak fog tartani, és meggyőzi őt arról, hogy te vagy a legjobb férfi.A nők továbbá azokat a férfiakat tartják nagyon vonzónak, akik nem válaszolnak minden bókjukra.A nőt úgy tudod a legjobban megtartani és magadhoz láncolni, ha ellenállsz minden olvasztási, puhítási kísérletének.A nők igazán az ilyen férfiakat tisztelik és szeretik. Az igazi bók és jutalom a nőnek, az, ha lehetővé teszed ezzel a belső játékkal is, hogy imádjon. Légy kedves, de őrizd meg mindenképpen a dominanciát, irányítást, határozottságot. Ha ezt nem teszed, akkor látni fogja, hogy mennyi hatalma van feletted, hogy bármit megtennél érte. Ettől a ponttól átadnád neki az irányítást, ami szinte biztos út a szakításhoz. Ne kövesd el ezt a hibát! Magyarán légy a lehető legközömbösebb, legközönyösebb, legindifferensebb.A kapcsolatban végig, akár évtizedekig is mindig férfinak kell lenned, különben elveszíted. Ne feledd. Minden egyes férfiatlan viselkedés egy koporsó szög a kapcsolatotokba! Mindig légy férfi! A cél a túlélés.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

 Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 


Keresés az oldalon