Társasági és társadalmi értékességed

Ha a társasági elfogadottságod magas, az azt jelenti, hogy nézeteid, meggyőződéseid felette állnak, magasabb értékkel rendelkeznek, mint a célpontjaid. Egy nőnek nagyon vonzó, hogy ha te komoly értékeket tudsz megjeleníteni számára, már ez a tény önmagában is társaságilag elfogadottá tesz. Különösen, ha olyan dolgok birtokában vagy nem anyagi és anyagi szinten egyformán, amelyekre a legtöbb ember vágyik. Házibuliban a legkönnyebb ismerkedni. A tény, hogy meghívott vagy már ez is értéked ad neked. Jó pár lépéssel beljebb vagy az ismerkedésben, mintha egy szórakozóhelyen kellene vad idegen hölgyekhez odamenni ismerkedni.Nem elég az, ha értékes dolgokkal rendelkezel anyagi és nem anyagi értelemben egyaránt, a legfontosabb, hogy te is értékesnek tartsd magad. Ez kisugárzik a környezetedre. Légy tisztában életed és személyed megismételhetetlen egyediségével.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

 Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 


Keresés az oldalon