Testbeszéd és metakommunkiáció

A sikered a nőnél igen nagy mértében attól is függ, hogy milyen a testbeszéded. A legfontosabb, hogy legyen igazán férfias, magabiztos és határozott. A szemkontaktusokat néha törd meg. Elkerülendő a túlzott érdeklődés kimutatását.De nem vidd túlzásba ezt sem. Ahogy épül köztetek a kapcsolat és a bizalom, úgy figyelj rá egyre jobban. Rendkívüli mértékben tudod fokozni a vonzalmat testbeszéddel. Ennek megfelelően ne légy teljesen szemben a hölggyel, légy félig oldalasan, sőt néha akár hosszabb időre is fordulj el, mintha a forgalmat néznéd vagy elgondolkoznál valamin. Ez rendkívül erőteljes hatást tud kiváltani a nőben, noha tudat alatt tükrözni akarja a testbeszédedet, valójában készen van attól, hogy miért nem rá figyelsz teljes egészében. Testbeszédeddel is éreztesd vele, hogy többet kell tennie érted. Légy férfias és laza, valamint érzékeny. A lényeg, hogy lássa, hogy te vagy az igazi férfi neki. Nézz el, nézz körbe bátran.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

 Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 



Keresés az oldalon