Viccelődés I

Viccelődj a hölggyel, amennyit csak tudsz. Ez felvillanyozza őt. Időnként kicsit szívasd és ugrasd. Érd el nála, hogy nevessen magán. Kritizáld viccesen, tréfásan. Ezzel feszültséget hozol létre, melyet közösen szüntettek meg, nevetés által. Ez nagyon pozitív érzéseket vált ki a nőkben.

A dolog lényege.:

1. Kritizálod a nő valamilyen külső vagy belső tulajdonságát. Ezáltal vibrálást, feszültséget hozol létre. De vigyázz! Ne vidd túlzásba, ne sértsd meg.
2. Nevettesd meg általa. Nevesetek közösen. Feloldod a feszültséget.

Ne magadból csinálj viccet. Ne magadat figurázd ki, ezzel degradálod magad. A nőt csipegesd, kritizáld humorosan. Ezzel egyúttal szexuális feszültséget is hozol létre benne.Ha eltudod érni, hogy a nő magán nevessen, akkor vonzóvá válsz a szemében.A legtöbb nő valóságos falat épít maga köré, amik álarcokból, felvett, bevett viselkedésből és férfi tesztekből áll. A humor ebben nagy segítség. Hogy pár perc alatt szétzúzod egy olyan nő páncélját, akinél más férfiak akár évekig sikertelenek voltak.Légy bátor és határozott. Merj viccet csinálni a nőből. Merd kritizálni viccesen.

Hírlevélre feliratkozás

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 



Keresés az oldalon