Vonzalom felépítése II

Ha a nő a vicces és pimasz játékaidra rákontrázik, az azt jelenti, hogy nyerőben vagy. Az is pozitív jel, ha azt mondja néhány vicces beszólásodra, hogy " jaj, olyan vagy!" Ha a hölgy nem reagál vagy semlegesen reagál, akkor vonulj vissza egy kis időre gondold át és próbálj ráhangolódni az ő érzelmi világára, érezd a kisugárzását. Majd ennek megfelelően alakítsd a játékodat. Ha így is eredménytelen, akkor zárj azonnal. A hölgy nem neked való. Jöhet a következő nő.A vonzalom megtartása és fokozása a harmónia megszakításával majd újra helyreállításával lehet igazán elérni. De vigyázz, ez veszélyes terep lehet. Ha a lány például nagyon szerelmes, könnyen megeshet, hogy ezzel magad alatt vágod a fát. Ne taktikázz túl! Ha a nő nem olyan erősen vonzódik hozzád, akkor gyakrabban kell alkalmazni.Ha egy nő már régóta vonzódik hozzád, akkor erre a vonzalmi játékra egyszerűen nincs szükség.Vigyázz ne vicceskedj és pimaszkodj rajta túl sokat se, mert akkor megsértődhet vagy a vonzalmát így leépítheted. Figyeld, hogy hol van nála a határ!

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

 Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 



Keresés az oldalon