Csajozás Sms-ben

Sms-ezni szeretnek a nők, a férfiak azonban annál kevésbé. A legkönnyebben úgy tudsz vonzalmat építeni, hogy ha vicces, egy kicsit pimasz sms-eket írsz. Azaz a legfontosabb, hogy nevettesd meg a nőt. Nagyon fontos azonban, hogy randit sms-ben soha ne szervezz le.

Miért ne szervezz le randit sms-ben?

1. Ez meglehetősen udvariatlan, tisztelet mellőző, olcsó, degradáló, kis stílű megoldás lenne. Azt is gondolhatja, hogy na mi van, nincsen pénzed felhívni.
2. Azonnal hallod a reakcióit. Azonnal tudsz javítani.
3. Ha sms-ben írsz, akkor időt adsz neki, hogy a barátnőivel beszéljen, akik ha nem ismernek, negatívan befolyásolhatják.
4. Ha sms-ben írsz, akkor időt hagysz neki arra, hogy lebeszélje magát a randiról, mondván, hogy te csak egy idegen srác vagy.
5. Add meg a tiszteletet neki azzal, hogy felhívod. Ne égesd magad olcsó vagy ingyenes sms-ekkel. Ezzel már egyből előnyben vagy a sok lúzer sms-ezgető pasitól.

Sms-ben ne tegyél fel soha kérdéseket. Jó, ha szexuális töltetet is viszel az sms-ezésbe, de ezt akkor, amikor már van köztetek egy összhang.


Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


Keresés az oldalon