Ismerkedés és a telefon

A nő, ha akar tőled szintén valamit, akkor vagy odaadja magától a számát, felajánlja neked vagy pedig egyből megadja neked, amikor kéred a számát. A legegyszerűbb megoldás gyakran a legjobb. Azaz mond meg neki, hogy jó fejnek tartod és szeretnéd még jobban, még közelebbről megismerni. Folytathatnánk máskor a beszélgetést? A lényeg, hogy mindig tovább vidd a beszélgetés és ismerkedés fonalát. Miután meg van a szám, azaz a számzárás, akkor nagyon fontos, hogy utána ne lépj le, mert ez rossz benyomást kelt és lehet, hogy nem fogja később majd felvenni a telefont. Beszélgess vele a számzárás után is, ismerkedj tovább. Nagyon fontos szabály, hogy a nő sosem fog hívni, erre egyszerűen nem képesek az egójuk miatt. / Majd talán a következő évszázadban. / Ha teljesen oda van érted, akkor sem fog hívni. Ha esetleg mégis hív, akkor ő egy nagyon erős kivétel, ami erősíti a szabályt. Egy két napon belül hívd fel a csajt, tovább nem érdemes várni, mert akkor nem fog komolyan venni. A telefon nagyszerű eszköz a komfortépítésre, arra, hogy még közelebb kerülj a csajhoz. A telefon gyakorlatilag az első randi, utána már mehet a szex is. Beszélj vele minél többet, akár órákat is. Bármilyen vidám dologgal felhívhatod és beszélhetsz vele, ezzel gyakorlatilag az életévé válsz. Minél többet beszélsz a nővel, annál jobban fog vonzódni hozzád.Nyugodtan beszélj vele minden nap.Nagyon fontos, hogy SMS-ben ne hívd randira soha. Ha nem veszi fel a telefont, akkor várj még pár órát vagy napot. Ha nem akar eljönni a randira, akkor elrontottál valamit az ismerkedésnél. Ez esetben még több humor kell, próbáld újra később.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


Keresés az oldalon