Csajozás tenyérjóslással

A tenyérjóslásos csajozós technika gyakorlatilag mindenkinek bejön, nemtől és kortól függetlenül. Ez lehetővé teszi, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz. A dolog lényege, hogy finoman megfogod a kezét, de fontos, hogy mindez jó hangulatban tejen. Majd ránézel elmosolyodsz, eltolod a kezét majd vissza és újra eltolod. Ekkor megkérdezi, hogy mi van, mit láttál? Te mondod, hogy á semmit, nem fontos, hagyjuk. Ő úgy sem fog békén hagyni, aztán te az unszolására elkezded elemezni a kezét. Csupa olyan dolgokat mondj, ami minden nőre igaz.A legfontosabb, hogy ő is akarja az egészet. Mondd azt, hogy szereti az embereket, az állatokat, a jó ételeket, italokat, szeret táncolni, énekelni, moziba járni, könnyen ismerkedik stb.Olyan dolgokat mondasz ilyenkor, ami minden emberre igaz, ezt cold readingnek hívják. A tenyérjóslásos ismerkedésben az a jó, hogy nem csak lelkiekben, de fizikailag is közelebb kerültök egymáshoz. Ez egyfajta valódi romantikus közeledés is egyben. Azon kívül a tenyér, a kéz, a hajlatok érintése nagyon kellemes érzéssel jár, szinte már erotikus felhangokkal. Fogd meg bátran és elemezd a kezét, ez a nőnek nagyon jó érzés, hiszen érzi foglalkoznak vele, a cselekvésed pedig törődést, figyelmességet és magabiztosságot sugároz a nőnek.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


Keresés az oldalon