State

A state fogalma: Az az állapot, amikor megnyílik, előjön valódi személyiséged. A natural game, azaz természetes játék, csajozás alapja a state. A state állapotában valódi, igazi önmagad jön elő, a környezeted ezt levágja és értékeli, hiszen gondolj csak bele, csak egyetlen egy ember van belőled a földön, aki teljesen olyan, mint te magad, nincs és nem is lesz soha még egy ugyan ilyen ember a földön, mint te. Na, ez az eredeti, hamisíthatatlan valódi éned jön elő. Ezt a csajok nagyon megérzik, és nagyon vonzó, eredeti, kongruens a számukra.

A state állapotban:

1. Megnyilvánul valódi, egyedi, megismételhetetlen önmagad. Személyes varázsod van. 
2. Teljesen el vagy lazulva. Jól érzed magad.
3. Nem befolyásol semmi és senki a környezetedben.
4. Élvezed a jelent, a tökéletes itt és most állapotát.
5. A state által egyedi energiát, értéket sugárzol. 

Ha nem vagy state-ben, akkor a fenti állapotok teljes ellentéte áll fent.

Mit csinálj, hogy state-ba kerülj? Cselekedj! Spontán módon cselekedj. Énekelj, dúdolj, táncolj, a lényeg, hogy lazulj el, ne gondolkozz. Hozd felszínre a tudatalattidat. Nyiss meg minél több embert, nőt, kérdezz tőlük bármi. Hol van ez meg az? Mikor lesz a buli? Ha elérted a state-et, akkor tartsd is fent, ezt pedig folyamatos további ilyen cselekvéssel tudod elérni.

A state elérését és fenntartását csak te tudod befolyásolni. Ha elutasítanak, akkor se csüggedj, nem téged utasítottak el, hanem a közeledési módodat. Nevess. Gátol a state elérésében és fenntartásában az is, hogy ha görcsölsz. Ne görcsölj!

Az sem jó ha át esel a ló másik oldalára és nagyon state-ben vagy, mert akkor már terhes vagy a csajnak, túl sok. Ezért vigyázz, arra, hogy nyugodt state-ben légy. A state-nek két fajtája vagy:
1. Nagyon happy state. Nagyon jó, de néha sok lehet a környezetnek.
2. Nyugodt state. Ez a legjobb, legajánlatosabb.


Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


Keresés az oldalon