Mennyire számít a méret?

A méret nem elhanyagolható tényező. A legtöbb nőnek igen is fontos, hogy partnerének kielégítő mérete legyen. Ez fontos a hüvelyi orgazmushoz. Ha a nő szerelmes beléd, akkor nem számít annyira, mert akkor szeret téged, személyedet és ez neki a legfontosabb. A nők nem szeretik sem a túl kicsi, sem a túl nagy méretet. A kicsit azért, mert nem elégíti ki őket rendesen, a nagyot azért, mert az már fájdalmas lehet számukra. A vastagság fontosabb, mint sok esetben a hossz. Azonban ez is személyfüggő. Van nő, akinek tágabb a hüvelye és van amelyiknek kimondottan szűk, így ennek megfelelő pénisz számára a megfelelő. Jó hír azonban, hogy a hüvely hosszabb távon alkalmazkodik a pénisz méretéhez, így a nő partneréhez. Azaz a hüvely ki tud tágulni és össze is tud szűkülni tartósan.A szex és az orgazmus a túlnyomórészt fejben dől el. A legtöbb szexuális gátlás pedig igazából csak fejben létezik.Tágabb hüvelyű nőknek nagyobb igényük van egy vastagabb méretű férfira, míg egy szűk vaginával rendelkező hölgy előnyben részesíti a kisebb méretet. A túl nagy pénisz meglehetősen szúrós fájdalmat tud okozni a nőnek, akár még belső vérzést is, így a túl nagy méret hátrány is lehet. Legyen bármekkora méreted, a fontos a játékosság, ügyesség, kiforrott technika és a partnernek való tökéletes élmény és kényeztetés megadása. Ha így teszel, akkor igazán kötődni fog hozzád a nő.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

 Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.




Keresés az oldalon