Légy eredeti

A nők többsége azonnal levágja, ha egy férfi nem eredeti. A betanult szövegek és kommunikációs formák csak indítónak jók. Azonban lehetőleg minél eredetibbnek kell lenned. A betanult szöveg azt jelzi, hogy nem vagy elég értékes és a nő sem, hiszen kottázol. Élj az egyedi természetes adottságaiddal és készségeiddel. Mutasd ki velük a természetedet és ami fontos még a nőknek a humorodat. Nem baj, ha ügyetlen vagy, sok nőnek ez még tetszhet is. Ne feledd. Gyakorlat teszi a mestert. A kiszámíthatatlanság ledöbbenti a nőket és egyúttal vonzóvá is teszed magad náluk. Ha kiszámíthatatlan vagy akkor te irányítasz, sosem fogja tudni, hogy mi a következő lépésed. A férfi azt csinálja amihez éppen kedve van. Szereti a vadságot és az újdonságot, ami életben tartja a kapcsolatot.Változz és változtass folyamatosan. Így őrzöd és növeled a nő vonzalmát. Így őrzöd meg az irányítást is. Aki pedig irányít a kapcsolatban, az nyeri a játékot.Ha a nő irányít, akkor vesztésre állsz, meg is fog unni és ki is használhatja ismert oldaladat. Ha kiszámíthatatlan vagy azzal azt az érzést erősíted benne, hogy az az igazi vad férfi vagy, akibe szerelembe esett.A rutinokat pedig felejtsd el. Mindenkit a társadalomban arra treníroztak, hogy kiszámítható legyen. Te ne legyél. Lépj ebből. Légy kiszámíthatatlan.Ne légy mindig elérhető. Tippeljen, gyötrődjön egy kicsit, hogy hol vagy és mit csinálsz. Ez felkorbácsolja a vonzalmát, szenvedélyét irányodba. Ezzel megakadályozod azt is, hogy ő irányítson.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

 Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 


Keresés az oldalon