A félelem legyőzése avagy a megközelítési pánik kezelése

Ha valaki nagyon megtetszett, akkor a legtöbbször félelem, idegesség, szorongás, gátlásosság kerít a hatalmába. Nem mersz a nő felé közelíteni. Ez a megközelítési pánik. A megközelítési pánikot az alábbi módszerekkel tudod legyőzni.

1. Gyakorold minél többet a leszólítást, ismerkedést, randizást, flörtöt. Így egy idő után természetessé válik a félelem kezelése, esetlegesen a megszűnése.
2. Beszélgess idegen emberekkel. Szociális jártasságodat bővítsd. Beszélj, ismerkedj minél több emberrel, nővel.
3. Menj oda azonnal. Szólítsd meg azonnal.A gondolkodás a tett halála. Ne gondolkodj, cselekedj.A gondolkodással csak bonyolítod az amúgy egészen egyszerű dolgot.
4. Gondolj bele, hogy mit is veszíthetsz. Ha bejössz neki, akkor minden rendben. Ha nem jössz be neki, akkor derüljön kis most. Akkor egyel okosabb vagy és jöhet a következő nő. Mindig tartsd észben, hogy nincsen veszteni valód. Csak akkor veszíthetsz, ha meg sem próbálod. Ez a legnagyobb hiba, ha meg sem próbálod. Esély alkalom csak egyszer adódik. A lehetőség nem tér vissza. Rajta! Próbáld meg! Nincs veszteni valód.

Hírlevélre feliratkozás

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.





Keresés az oldalon