Amog

Az amog jelentése: Alpha male of the group. Azaz a csoport alfa hímje. A megszerezni kívánt nő környezetében lévőkkel mindig próbáld megkedveltetni magadat. Legyen az nő vagy férfi. Előfordul, hogy alfa hímek is vannak a közelében és ez a lényeg, ekkor jön az amogolás.Ez akkor jön, amikor más alfa hímek is vannak a nő közelében, de olyanok, akiket szintén nem rég óta ismer. Az amogolás során az történik, hogy a csoportban lévő alfák szópárbajban vívnak egy csatát. Ilyenkor verbális a fő és egyetlen alfa hím státuszért küzdenek meg. Nagyon jó, hogy erre a párbajra van jó pár azonnal bevethető szófordulatod, beszólásod. A nő értelemszerűen azt tartja vonzóbbnak, aki a szócsatát megnyeri. Ő az alfább, ő az igazi alfa hím. Ha téged amogolnak, akkor az a legjobb taktika, hogy fel sem veszed, oda sem figyelsz, ha nem hagyja abba, akkor mond azt neki például, hogy 'ne zsizsegj már a fülembe' , "ne fárasszál már." Ha te amogolsz, akkor feltehetsz olyan kérdéseket is, amikre biztos, hogy vesztes választ ad. Ilyenek például.: Gondolod, hogy van stílusod? Te beakarsz csajozni? Komolyan gondolod? A lényeg, hogy építsd le az alfaságát a csoport előtt. Mind a belső, mind a külső tulajdonságai, jellemvonásai tekintetében. A cél a kiszemelt nő, a cél pedig szentesíti az eszközt.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.





Keresés az oldalon