Tartsd a szemkontaktust

A legtöbb férfi ott rontja el, hogy ha a nő észreveszi, hogy nézik, akkor elkapja a tekintetét és nem néz oda. Ez nagy hiba. Ez arról árulkodik, hogy nem magabiztos, nincs elég határozottsága és önbizalma. Ez a nők számára egyáltalán nem vonzó. A helyes és célravezető megoldás az, ha nézed a nőt és megvárod amíg ő is rád néz és itt várj. Amíg ő el nem néz, addig ne nézz el te. Várd meg, hogy ő nézzen el először.Természetesen nem elég csak a szemkontaktusra figyelni, törekedj rá, hogy az egész lényed, testbeszéded határozottságot, magabiztosságot sugározzon. A magabiztosság kulcsfontosságú a nő szemében. Ha nem vagy magabiztos, akkor esélyed és sikered nem sok lesz nála. Tehát tartsd mindig, de mindig a szemkontaktust és légy magabiztos!

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

 Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.





Keresés az oldalon