Szeretőnek lenni

Az emberek akkor keresnek szeretőt vagy akkor talál rájuk egy szerető, amikor a kapcsolatukban valami nem kielégítő. Az aki szeretőt akar, annak két bizonyítottan "sikeres" útja van. 

1. Ha ő hajt rád és tudja, hogy van párod, akkor kész partner lenni az együttműködésben,a lopott órákban, ilyenkor lehet közli is az illető.
2. Ha ő nem tudja, hogy van párod és nem is mondod meg neki. Ez esetben a lebukás, sőt akár a kettős szakítása veszélye igen nagy. Ezért ezeket elkerülendő egy távolabb lakóval érdemes viszonyt kezdeni. Ez esetben a kockázatokat minimálisra csökkentettük a távolabb élés miatt jelentkező többlet költségek messze alulmúlják a pár elvesztésével járó veszteséget.

Ha szeretőd van, hazudnod kell. Enélkül biztos a lebukás. Ha szeretőt tart az ember, akkor valakinek sajnos mindig hazudni kell. Vagy mindkettőnek vagy legalább egynek. Enélkül nem megy a dolog. Férfiak és nők egyaránt hajlamosak szeretőt tartani. Az tévhit, hogy a férfiak hajlamosabbak rá. 

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 


Keresés az oldalon