Az alfákról. A szerelemben az a szomorú, hogy tanulni kell.

Igen. A szerelemben az a szomorú, hogy tanulni kell. Milyen egyszerű is volna, hogy csak úgy megpillantunk valakit, megszeretjük és onnantól kezdve együtt élünk míg meg nem halunk.Az élet azonban a legtöbbször nem adja ilyen könnyen a boldogságot. Meg kell küzdenünk érte. Hányszor kudarcot kell vallanunk, hányszor kell nagyon kínos, kellemetlen helyzetekben benne lenni, hányszor aláznak meg érzéseinkben, míg el nem jutunk a megfelelő szerelemig, párkapcsolatig, boldogságig. Férfiak esetén, ha nem alfák, bétából alfává kell válniuk. Ki kell fejleszteni magukban olyan tulajdonságokat. Meg kell ismernie milyen is valójában egy nő, mire vágyik. Meg tanulnia felvállalni az érzéseit. Meg kell tanulnia nem oda vetni magát a nő elé. Meg kell tanulnia meghódítani a nőt.

Egy férfi lehet nagyon intelligens, művelt, káros szenvedélyektől mentes, egészséges, sportos és még pénzes is, még is előfordulhat, hogy mivel nem alfa, egy szarházi, senkiházi tróger elkapkodja előle a nőt. 
Ennek elég egyszerű oka van. Például az, hogy ez a “senkiházi” pasas egy alfa (tehát határozott, magabiztos,  döntésképes, életre való fickó), és képes nagy hatással lenni a nő érzelmi agyára  vagyis a beszéde érdekes, tele színekkel, szagokkal, érzésekkel, összetett, érdekes, feszültséget keltő mondatokkal. Alfa lehet egy utolsó paraszt is és egy akadémiát végzett ember is.

A nők a férfiakat az ismerkedésben folyamatosan tesztek alá vetik.Ezeknek a teszteknek a valódi célja, hogy kiderüljön a nő számára, hogy valóban egy alfával van-e dolga, azaz egy olyan férfival, aki minden helyzetből ki tudja magát vágni, aki erős utódokat tud létrehozni, aki megtudja védeni a családját mindentől, aki el is tudja tartani a családját. A férfiak között is, akárcsak az állatvilágban, az alfáé minden. Az alfáknak vannak bizonyos konkrét közös tulajdonságaik, ezek a következők.:

1. Csak saját maguknak akarnak megfelelni.  Nem érdekli mások véleménye és nem is akarnak megfelelni. Így egy alfa nem tesz több gesztust, szívességet a nőnek, mint az neki. Nem alfa tulajdonság az sem, ha már először szívességekkel kezdünk, meghívás italra, ételre.

2. Határozottság. Tömörség. Mondanivalójuk bölcs. Karizmatikusak.

3. Fejlett belső játékkal rendelkeznek a nő irányában. Az alfaság a lélekből fakad.  

A nőknél a külső 30%-ban, a belső 70%-ban számít. Férfiaknál az arány fordított. Így tehát a férfiaknak inkább a belső tulajdonságaikat kell fejleszteni, a nőknek pedig egyre vonzóbb külsővel kell rendelkezniük, hogy egyre sikeresebbek legyenek a másik nemnél.

Az alfák az alábbi osztályokra bonthatók.:

1. Főnök típus
2. Rosszfiú típus
3. Művész típus
4. Macsó típus
5. Vicces típus

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 


Keresés az oldalon