A csábítás sarokkövei

Minden sikeres csábítás mögött ott az alábbi 5 alapvető tényező.:

1. Vonzalom. Legalább alapszinten. 
2. Játékosság.
3. Közömbösség.
4. Vonzás és taszítás
5. Nem elvárt viselkedés. Kontraintuíció.

Ezek gyakorlati alkalmazásával képes leszel elcsábítani bárki, akit akarsz. Bármilyen nőnél, különösen a vonzó, szép nőknél meg különböztetned magadat teljesen az átlagos férfiaktól. Tudatosítanod kell a nőben, hogy nem vagy egy frusztrált átlagos férfi, aki a nő papucs, hanem te egy különleges, egyedi férfi vagy. Mindenképpen törekedj arra, hogy ne legyél átlagos, légy különleges. Mind külsőben, mind belsőben. Ne hívd például egy klubba bulizni, hanem hívd el vásárolni vagy kiállításokra. Ha nem az elvárt módon viselkedsz, akkor megmutatod, hogy jól érzed magad a bőrödben és laza vagy, spontán. Ez nagyon vonzó a nőknek. Próbálj minden unalmas helyzetet szórakoztatóvá tenni a nő számára, de mindezt lazán, természetesen, így lekörözheted akár az összes férfit nála.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

 Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 




Keresés az oldalon