Humor és játékosság

A humor felkelti a nők érdeklődését, a játékosság által pedig ágyba viheted a nőt. Az is egy nagyon jó stratégia, amikor tisztázod magadban, hogy mit tenne egy átlagos srác ebben a helyzetben a nőnél, aztán ne tedd azt, sőt időnként tedd az ellenkezőjét.Légy vicces, pimasz a nővel, ugrasd időnként, ez kiváló figyelemfelkeltő és még jól is érzitek magatokat közben.Viccelődj, ennek olyan sok módja van. Vond kétségbe a szavait, ugrasd, cikizd. Akkor üt a poén igazán, ha te is jól érzed magad közben, mert akkor ez átragad a másikra. Mond azt neki, hogy: Hát te mennyire flörtölsz velem! Ez legalább gondolkodóba ejti, hogy lehet tényleg flörtöl.Nagyon fontos, hogy közben mosolyogj, így érteni fogja, hogy tényleg viccelsz. Nyújtsd el a szavak végét is, ekkor szarkasztikus lesz a humorod.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

 Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 


Keresés az oldalon