A sikeres csajozás

Ahhoz, hogy sikeres légy a nőknél, ahhoz kommunikatívnak kell lenned. Tudnod kell bárkivel és bármiről beszélgetni. Ennek kulcs pedig az, hogy töprengés nélkül beszélgess el a nőkkel.A legrosszabb hozzáállás az, ha elkezdesz gondolkodni megszólalásod előtt, hogy ez vagy az a téma helye e vagy sem. Tetszene e neki ez vagy sem? Kezd el mondani egyből és figyeld a reakcióit. A legtöbbször nem az a fontos, hogy mit mondasz, hanem az, hogy hogyan. Több kapcsolódási pontot minden emberrel lehet találni, az igazság az, hogy több tucat kapcsolódási pont van legalább. Igazából csak a kreativitásod szab határt a témáknak. Ismerkedj minél több emberrel, ezzel is növelve a hozzáférésedet további emberekhez és így nőkhöz. Tehát légy kommunikatív. Légy szimpatikus. Nevess minél többet. Őszintén érdeklődj a nő iránt. Amikor köszönsz, akkor is a nevén szólítsd, valamint ahányszor csak lehet. Figyelj rá teljes lényeddel. Beszélj olyan témákról, amik őt is érdeklik. Légy empatikus. Amik őt érdeklik, azután te is mutass őszinte érdeklődést. Tükrözd a viselkedését, metakommunikációját. Tegyél bele mindent önmagadba viselkedésben, kommunikációban, alakban és öltözetben. Add el magad a nőnek. Tudnod kell jól eladnod magad a nők körében. Belsőleg és külsőleg is. Ehhez fejlesztened kell önmagadat és ismerned kell a nőket. Vedd komolyan az önmarketinget. Add el magad neki. Itt most te vagy a termék.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 


Keresés az oldalon