A férfi, mint ragadozó

A férfiak lényegét tekintve nem különböznek a ragadozó állatoktól. Kiszemelik a zsákmányt. Elemeznek. Türelmesen várnak és figyelnek. Megvárják a kellő időpontot és lecsapnak zsákmányukra. A sikerhez elég tapasztaltnak kell lennie. Ha egyetlen hiba csúszik a gépezetbe, akkor nem fogja el a zsákmányát. Ha egyetlen pillanatra nem figyel. Ha kételkedik önmagában, hogy sikerül-e. Akkor biztosan kudarcot fog vallani. Így van az a nő vadászattal is. A legtöbb férfit a saját önkorlátozó hiedelmei korlátozzák. Úgy gondolják, hogy ők maguk nem elég vonzóak. Minden kifogást kitalálnak, hogy mi miért nem működik. Félnek megszólítani a nőket. Nincsenek céljuk a csajozás tekintetében és negatív önképpel rendelkeznek. Ha változni akarsz és kitűzött céljaid függvényében meg akarod szerezni álmaid nőjét vagy nőit, akkor azonnal változnod kell. Nem elnyújtani, hanem azonnal. A komfortzónádat kell kitágítani ezáltal. Ha a környék legszebb lányát akarod megszerezni, akkor az igazán szép, első osztályú nőkön kell gyakorolnod. Ne légy lusta, hogy majd később. Tedd meg azonnal! Kezd el azonnal. Terjeszd ki ezáltal a komfortzónádat. Ha teljesen tapasztalatlan vagy akkor jobb, ha először nem annyira vonzó hölgyekkel vagy csak miután kellő tapasztalatot szereztél, akkor érdemes belekezdeni a gyönyörű nőkbe, így nagyobb az esélyed. De ha már tapasztalt vagy és álmaid gyönyörű nőjét akarod megszerezni, akkor nem késlekedhetsz, azonnal bele kell vetned magad és gyönyörű nőkön kell gyakorolnod, hogy megszerezd álmaid gyönyörű nőjét.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 


Keresés az oldalon