Mit tegyél, hogy visszahívjon

Mit tegyél, hogy visszahívjon.:

1. A szám megszerzése után küldj minél előbb sms-t valami olyanról, ami valami közös dologról szól és lehetőleg vicces. Időnként használj benne smile-okat.

2. Küldj mms-t. Készíts egy vagy több közös fotót magatokról, amin igazán jó hangulatban vagytok és ezt küld el neki vicces szöveggel, ezzel is gondoskodva arról, hogy megjegyezzen.

3. Mentese el a számod. Annak elkerülésére, hogy azért nem veszi fel a telefont, mert nem tudja, hogy ki vagy, tedd azt, hogy amikor számot cseréltek, akkor gondoskodj róla, hogy ő is elmentse a számodat. Légy vicces, pl a sex machine néven mentesen el.

4. Mondj konkrét időpontot, arra, hogy mikor fogod felhívni. Így elkerülöd, hogy éppen aktuális hangulatának megfelelően ne vegye fel a telefont. Ha valóban akkor hívod, az még azt is jelenti a számára, hogy megbízható vagy ebből a szempontból.

5. Tedd minél emlékezetesebbé számára a veled töltött időt. Ezért villanyozd fel. Vidd el minél több helyre és beszélgess vele minél többet. Készíts elő minél több közös programot. Ismerd meg minél jobban. Tudd, hogy miket szeret és miket nem.

6. Törekedj rá, hogy a nő barátainál is megnyerő, de legalább szimpatikus légy. Sokszor ezen áll vagy bukik a sikered. Ha a barátnői nem kedvelnek, akkor mindent megpróbálnak tenni annak érdekében, hogy megakadályozzák, hogy összejöjjetek. Ezért nagyon fontos, hogy velük is foglalkozz, beszélgess és komfortot építs velük is.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 


Keresés az oldalon