Ha nem hív vissza

Jól elbeszélgettetek, jól is éreztétek magatokat, minden úgy történt, ahogy eltervezted, de a nő mégsem hív vissza. Rájöttél, hogy míg te őszinte és nyílt voltál, ő szinte végig hazudott. Ez az egyik leggyakoribb eset. Ez azért van, mert a nők kerülik a nyílt konfliktusokat. Mennyivel egyszerűbb és ésszerűbb lenne, ha a nő frankón megmondaná, hogy figyelj nem érdekelsz most. Na, ez az a válasz, amit sosem fogsz kapni, mert igen, a nők gyávák sokszor az őszinteséghez. Félnek továbbá a nyílt konfrontációtól. A nő oldaláról kell nézni a helyzetet, hogy igazán megértsük a viselkedését. Gondolj bele, hogy egy gyönyörű nőhöz hány férfi megy oda mondjuk egy este alatt? Hányan kérik el a telefonszámát? Egy hónap alatt? Egy év alatt? Beláthatod, hogy szükségük van egy védőpajzsra, ami konfrontáció és probléma nélkül távol tartja a számára nem kívánatos hímeket. A telefont fel sem veszik a legtöbb esetben vagy eleve rossz számot adnak meg. Ha mégis felveszi a telefont, az már egy jó jel. Minél többet beszélsz a lánnyal, annál nagyobb az esélyed, hogy jó számot ad meg, hogy felveszi a telefont és hogy el is megy veled randira. Próbálj tehát vele a legelején is minél többet beszélgetni és komfortot építeni, gondoskodj arról, hogy a nő megjegyezzen.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 


Keresés az oldalon