Hogyan szerezd meg a telefonszámát?

A telefonszám megszerzése valójában nagyon könnyű dolog. Csupán egy dolog kell hozzá, bátorság. Ha nem jössz be a nőnek elsőre, akkor általában kamu számot ad. Ha jól elvoltatok, de nem vonzódik hozzád, akkor azért adja meg, mert nem akarja a szemedbe mondani, hogy nem vonzódik hozzád, és inkább hagyná az egészet. A legjobb eset pedig, ha valóban vonzódik hozzád, hogy ha megadja a számát őszintén. Tehát el kell kérned a nő számát magabiztosan, határozottan, férfiasan. Ne kérdezz ilyeneket, hogy: Megadnád a számod? Helyette állítsd ki, hogy: Add meg a számod!Ha a nőnek nem vagy szimpatikus általában akkor is fog telefonszámot adni, csak valószínüleg rosszat. Az, hogy folytatódik e az ismerkedés, az az alábbi dolgokon múlik.

1. Nem utasít el.
2. Megadja a valós számát.
3. Felveszi a telefont, ha hívod és válaszol.
4. Visszahív téged.
5. Nyitott a további ismerkedésre.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 

Keresés az oldalon