Változás és a környezet II

Ahhoz, hogy változz, igazán nagy és erős vágyra és akaratra van szükség, enélkül nem fog menni. Ahhoz, hogy változni és fejlődni tudj, ahhoz az kell, hogy felismerd aktuális önmagadat. Meghatározd, hogy hova szeretnél eljutni és teszel is érte. Az már fél siker, ha felismerjük jelenlegi hibáinkat és azt, hogy hova kell fejlődnünk, azaz a cél meghatározása. Mindez azonban semmit sem ér, ha nem teszünk érte. A cselekvés minden ebben a tekintetben. Az emberek általában kifogásokat keresnek és minden dolgot azzal intéznek el, hogy majd. Lényegében a majd világában és annak rabjaként élnek. " Majd lefogyok. Majd sportolok, most nincs időm rá. Majd elkezdek egészségesen táplálkozni. " Könnyen belátható, hogy ez így ebben a formában nem fog menni, így biztos a kudarc. Itt és most. Az itt és mostban kell megtenned mindent a céljaidért, a fejlődésért, a változásért. Teljes és kizárólagos felelősséget kell vállalnod önmagadért és sikereidért, kudarcaidért valamint céljaidért. Vedd tudomásul, hogy minden ami veled történik azért te vagy a felelős. Ha utálod a munkádat, akkor miért nem keresel másikat, amelyiket szeretnéd is. Ha kövér vagy miért nem fogysz le a kifogások keresése helyett? Most elárulok egy varázslatos titkot neked, amit a régi bölcsek mindig is tudtak. Ez pedig a következő.: Amit az emberi elme képes kigondolni, azt meg is tudja valósítani. Érted? Olvasd el még egyszer a mondatot. Nincs és nem is létezik semmilyen akadály előtted. Akarat, kitartás, türelem és cselekvés kell a sikerhez. Ne feledd a kudarc csak a sikerhez vezető út egyik állomása. A kudarcból tanul a legtöbbet az ember. Nagyon nehéz elfogadni olykor a kudarcot, de ha tanulsz belőle, akkor visszanézve nagyon hálás lehetsz a kudarc tanítómesternek.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás


Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.




Keresés az oldalon