A változás és a környezet

Elhatároztad, hogy megváltozol kívül, belül. Egyet azonban ne felejts. A környezetedben nem mindenki fog támogatni ebben. Sőt lesznek akik kimondottan visszahúznak, sőt még irigykedni is fognak a sikereidre. A baráti környezet sokszor nagyon nehezen vagy nem is fogadja el a téged ért külső és belső változásokat. Ezzel azonban ne foglalkozz. Aki elkezd téged hátráltatni, azt a kapcsolatot, ha nem képes változni, akkor le kell építeni. Légy teljes mértékben elkötelezett önmagad változása és fejlődése mellett. Az nem is barát, aki nem áll melletted a pozitív változásban, fejlődésben. Változásod és fejlődésed során újabb embereket fogsz bevonzani az életedbe, akiket hozzád hasonlóan hasonló célok vezetnek. Az természetes, hogy minden változás nehézségekkel és olykor fájdalmakkal jár. Minden változáshoz hosszú időre, türelemre és kitartásra és szilárd akaratra van szükség. Legyen bármilyen probléma a megoldást önmagadban fogod megtalálni. Ha másokat hibáztatsz, akkor csak növeled a problémát és még távolabb kerülsz a megoldástól. Törekedj teljes tudatosságra a környezeteddel kapcsolatban is. És tartsd szemmel a barátaidat. Különösen az irigyektől óvakodj, mert ők kimondottan hátráltatni fognak téged, és minden megtennének azért, hogy el ne érd a céljaidat. Őket amennyire lehet zárd ki az életedből. A környezet fel is emelhet a magasba, de le is ránthat pokoli mélységekbe.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás


Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 
 
 

Keresés az oldalon