Bemutatkozástól a csókolózásig

Sokféleképpen lehet a bemutatkozástól a csókig, csókolózásig eljutni. Az egyik legelemibb, legösztönösebb és legtermészetesebb stílust mutatom most be, ami kivétel nélkül minden nőnek bejön, egyszerűen azért, mert természetes, ösztönös és egy kicsit állatias.

1. Beszélgetéskor egyszerűen odahajolsz hozzá és megkérdezed, hogy milyen parfümöt használ, majd finoman tovább vizsgálgatod. A szagolás, akárcsak az álltoknál a szexuális játék első mozzanata, fázisa, ez mindenkit beindít.

2. A második fázis az érintés. Ahogy az állatok egymás nyakát, szőrét, sörényét harapdálják, érintik, úgy az emberek egymás haját simogatják, cirógatják gyengéden.

3. A következő fázis a bőr és test érintése. Először a látható helyeken, ahol nem fedi ruha, majd a nem látható helyeken. Ez utóbbi helyek amúgy a legjobban izgathatók szexuálisan. Nyak, hát, gerinc, könyökhajlat érintése majd csókolása nagyon izgató a nő számára.

4. Egy speciális fázis lehet, amit csak ritkán ajánlok, az a harapdálás. Ezt ugyanis sokan nem szeretik. De van akit viszont nagyon izgat. Nem ajánlatos a fület nyaldosni például, mert ettől a nők úgy érzik, hogy mosógépben van a fejük

5. Ezek után a játékok után jöhet finoman az arc puszilgatása, érintése és végül az ajkak csókolása, a csókolózás. Először csak nagyon finoman lágyan csókold meg, mintha csak egy lepke szárnycsapása lenne, majd egyre inkább fokozd a csók erősségét és sebességét, fontos, hogy a monotóniát elkerülve váltogasd a tempót és erősséget, közben természetesen végig öleld, simogasd mindenhol.


Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

 Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


Keresés az oldalon