Csajozás a táncparketten

A pasik többsége fél a tánctól vagy a tánctéren való ismerkedéstől, mert úgy gondolja, hogy az nem őneki való terep, úgy gondolja, hogy ő nem tud táncolni. A lényeg azonban nem ez. Te nem tánciskolában vagy, nem balett intézetben vizsga előtt, hanem egy szórakozóhelyen, ahol a lényeg a lazulás és az ismerkedés. Engedd el magad és táncolj, ismerkedj. A zene, az ital vagy egyéb bódító szerek hatására a rövid tánc hamar átcsaphat csókolózásba, simogatásba, egymás melleinek, nemi szerveinek simogatásába, izgatásába. Kiváló terep ez az ismerkedéshez, a flörthöz, a kalandokhoz. Az esetek túlnyomó többségében olyan hangos a zene a szórakozóhelyen, hogy nem lehet beszélgetni, ilyenkor a testbeszéd, megjelenés veszi át főszerepet. A nő a ruhád, megjelenésed, ápoltságod, mozgásod alapján vágja le, hogy mennyire vagy jó pasi. Az, hogy igazából nem foglalkoztál komolyabban tánccal vagy úgy érzed nem vagy jó benne, azzal egyáltalán ne foglalkozz. A lényeg, hogy csináld, minél többet csinálod, annál jobb leszel. A legfontosabb, hogy megszerezd a kiszemelt hölgyet.


Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.



Keresés az oldalon