Béta lúzerből brutál alfa

A környezeted olyannak ismer, amilyennek mutatod magadat. Ha egyszer a környezeted megismert csajok terén általában vesztesnek, lúzernek, azaz olyannak, akinek ilyen téren nincsenek sikerei, akkor ők általában be is skatulyáznak és innen már nagyon nehéz kikerülni. Ahhoz, hogy megváltozz felismerésre és sziklaszilárd elhatározásra van szükséged. Általában évek kellenek a változásodhoz és a környezetednek is, hogy azt tartósan észlelje és elfogadja. Mit kell tenned ahhoz, hogy kívül belül megváltozz és ezt a változást el is fogattasd a környezeteddel.

1. Törj ki a fojtogató skatulyából. Szakítsd meg velük a kapcsolatot, térj ki az útjukból amennyire lehet valamilyen indokokkal. Így észreveszik szép lassan a változást és erős egyéniségnek ismernek el.
2. Ne lazáskodj alfákkal és senkivel se.
3. Amogold az embereket. Csipkedd őket finoman.
4. Tojd le teljes egészében a környezetedet. Mondom tojd le teljes egészében a környezetedet! Éreztesd, hogy nincs senkire szükséged. Ez eleinte nagyon nehéz, de idővel simán fog menni. A gondolatok megvalósulnak dolgokká.
5. Figyeld a naturál alfákat, tőlük rengeteget tanulhatsz.
6. Űzz sajátos hobbikat, újakat is és ezt láttasd is a környezeteddel.
7. Vegyél fel sajátos stílust öltözködésben, megjelenésben.
8. Alkosd meg a magad identitását és válj teljes mértékben hitelessé.
9. Vegyél fel új imázst, ha kell új becenevet is.
10.Sportolj, táplálkozz egészségesen, foglalkozz az egészségeddel.

Ha a változást már észreveszik:

1. Beszólogatnak, így tesztelnek, hogy mennyire vagy kongruens. Shit tesztek, melyek erősítenek vagy gyengítenek. Idővel egyre kevesebbet szólnak be, míg el nem fogadnak téged olyannak, amilyen vagy.
2. Elkezdenek tisztelni. Keresik a társaságod.
3. Bírnak téged, nevetnek a poénjaidon.
4. Előre üdvözölnek, odajönnek hozzád.
5. Bulikba hívnak. Különböző neveket adnak neked.


Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


Keresés az oldalon