A 10 perces szabály

Az embernek, férfinak egy idő után a tapasztalata révén ki kell, hogy alakuljon az , hogy meglássa melyik nőnél mutat zöldet a lámpa és melyiknél pirosat. Amelyiknél pirosat mutat, azt azonnal ignorálni kell. Amelyik zöldet, ott szabad a pálya. Az, hogy valakivel lesz e valamilyen kapcsolat, viszony, azt tulajdonképpen az esetek többségében már az első 10 percben kiderül. Nyilván vannak kívételek, romantikus hosszú udvarlások, melyek csak erősítik ezt a szabályt. A tapasztalt és értékes férfi bármelyik nőt megkaphatja, csak adott esetben az időzítés épp nem megfelelő. Nagyon sok kellemetlenségtől és csalódástól kíméli meg magát az ember, ha már az első tíz percben leveszi ezeket a jeleket, direkt vagy indirekt nyitásokkal.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 



Keresés az oldalon