Ha a nő azt mondja, hogy barátja van.

Sok nőnek nincs barátja, mégis azt mondják, hogy van nekik. Ezzel tulajdonképpen tapintatosan azt fejezik ki, hogy nem tart vonzónak. Kedves olvasóm, hidd el ez esetben nehéz fába vágod a fejszét, ha még is úgy döntesz, hogy kell neked a kiszemelt nő. Én a magam részéről nem kívánok fákat vágni. Ne kezdj bele. Nagyon sok kellemetlen, sőt fájdalmas és megalázó helyzetet kerülhetsz így el. Az élet mindig is olyan érdekes módon, hogy egy nő után mindig csak jobb nő jön. Az élet furcsa mód mindig is ezt hozza. Mindig. Talán így akar az élet tanulási lépcsőfokokat állítani, hogy a legvégén elnyerjük a királylány kezét. Ha mégis belekezdesz, mert úgy érzed nagyon kell neked, akkor hamarosan olvashatod az oldalon az ehhez okvetlenül szükséges lépéseket.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 


Keresés az oldalon