A flörtölés és vonzalomkeltés

Ha a férfi a vonzalomkeltés során az ösztöneire hallgat, akkor többnyire elveszik. A vonzalom a flörtölés során a komfort, a harmónia és annak megtörése által születik és erősödik. A komfortos harmóniát sok mindennel meg lehet törni. Viccelődéssel, cikizéssel, ugratással, szívatással, elvárások felállításával, aminek meg akar felelni, letolással, gyors elköszönéssel. Te viccelődsz, kétségbe vonod, ő neki pedig bizonyítania kell, igazolnia kell magát, hogy ő bizony hozzád való. A kapcsolatok legtöbbje ezzel indul, ezzel fejlődik ki. Nagyon fontos, hogy a nők számára a logikai gondolkodás nagyon unalmas dolog. Ezért neked a siker érdekében minél inkább a nő érzelmi agyára kell hatnod. Azaz minél több érzelmet leíró kifejezést kell használnod. Ilyen szavak például.: érzem, érzed, megható, forró, meleg, érzékeny, csábító, felkavaró, elképesztő, és így tovább.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.






Keresés az oldalon