Beszélgetések a nőkkel

Nővel beszélni sokszor annyi, mint a semmiről beszélgetni. A női gondolkodás csapongó, érzelmek által vezérelt. A férfi gondolkodás más. Az lineáris, következetes, logikai. Ez a nő számára unalmas. A nők beszélgetéseiket  az érzelmi állapotuk által vezérelt és képesek órákon át beszélni teljesen jelentéktelen dolgokról.Ami érzelmileg foglalkoztatja a nőket, arról fognak beszélni. A kreatív férfiak, mint a művészek, zenészek, írók, vállalkozók, befektetők ezért is tudnak könnyen csajokat felszedni, mert kreatívak, gondolkodásuk nem berögzült, egyenes, hanem magasan és szabadon szárnyaló. Kreatív és szabad gondolatok szárnyalnak fejükben, amiket ki is mondanak, nem törődve a logikai sorrenddel és a külső elvárásokkal.Ez egy nagyon jó képesség a kreatív társalgás terén, ami nagyon sikeressé teszi őket  a nők terén.Ezek olyan beszélgetések, amelyeket az ember a legjobb haverjaival vagy rokonaival folytat. Nem gondolkodik, nem mérlegel, hanem szabadon és kötöttségek nélkül beszél.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.






Keresés az oldalon