Légy a nő főnyereménye, fődíja

Ha nő nyereményként tekint rád, akkor egyszersmind vakká is válik negatív oldaladra. Miként tudod elérni, hogy a nők nyereményként, fődíjként tekintsenek rád? A titok, hogy a nő szexuális érdeklődését fel kell kelteni. Ha azonban a nő nem tart elég értékesnek, akkor az agya leállítja ezt a kezdődő szexuális érdeklődést is.A férfiak leggyakoribb hibája, hogy felkelti a nő szexuális érdeklődését, de alacsony értéket közvetít magáról. Ennek az eredménye, hogy a nő egy féregnek fogja tartani ezt a férfit. Az egyetlen helyes út, ha felébreszted a nőben a szexuális érdeklődést, és ugyanakkor érzékelteted vele, hogy te vagy a főnyeremény.Innentől kezdve egyre erősebben fog vonzódni hozzád.Ahhoz, hegy ezeket elért, erős pozitív önképpel kell rendelkezned, ezt kell fejlesztened magadban.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.



Keresés az oldalon