A legfontosabb a szerelemben azt megtanulni, hogy eltudj engedni.

A szerelmi tapasztalatokban nem is annyira a másik ember megszerzése a valódi eredmény, hanem az, amivé válsz a folyamat során. A tapasztalat nem más, mint tévedéseink, hibáink gyűjteménye. Ha megtanulsz elengedni, akkor megtanulod hibáidat is felismerni, ami által egyre magasabb szintre fejlődsz és folyamatosan nagyobb sikereid lesznek. A legfontosabb tehát az, hogy megtanulj elengedni. Az ember nem tetszhet mindenkinek, ahogy neked sem teszik mindenki. Ezt nagyon fontos megérteni. Ez nem minőségi kifogás, hanem ízlésbeli kérdés. Ezeket az embernek a jól felfogott érdekében minél előbb a sajátjának kell tekinteni. Elengedni mindig fájdalmakkal járó folyamat, melynek végén a lelki béke és megnyugvás vár. A tapasztalat, melyet nyersz hozzásegít, hogy sokkal jobb partner váljon belőled a következő kapcsolataidban.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 



Keresés az oldalon