Bombázó, top 10-es, azaz a legjobb nők megszerzése

A bombázó, top 10-es, azaz a legjobb nők megszerzése és megtartása mindig nagy tapasztalatot, tudást és tehetséget követel. Aki tapasztalatlan, az kezdjen inkább olyan nővel, akinél nem veszti el hamar a fejét a nő szépsége miatt, mert ilyenkor nagyon kevés az esély már a sikerre. A legszebb nők meghódításához a belső játék következő sarokpontjait kell letenni. Először is megállapítod, hogy a legszebb nőkhöz tartozik, tehát lesznek vetélytársaid is bőven. Tudatosítod magadban, hogy ha folyton a szépségében merengsz el, akkor el fogsz veszni. Ezt már csak akkor szabad, amikor már tied egészen a nő. Akkor is elvesztél, ha folyton helyzeteket képzelsz el a nő meghódítására. Képzeld azt, hogy egy teljesen átlagos nővel van dolgod, akit bárhonnan leakaszthatsz. Ne foglalkozz a tündöklő szépségével, csak tudd, hogy van. Ennyi. Aztán innentől mindent csinálj úgy, mintha egy teljesen átlagos nővel lenne dolgod, akit bárhonnan leakaszthatsz. Semmi para, semmi izgalom. Tartsd a határozottságodat, magabiztosságodat. Mindenedet.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.





Keresés az oldalon