A negatív önkorlátozó hiedelmekről

Ha megpillantod álmaid nőjét, és eközben azt gondolod, hogy: " á ennek úgy sem kellenék, á ehhez nem vagyok elég jó, á ez nem fog menni", akkor az esélyeid egyenlőek a nullával. Ha ilyen önkorlátozó negatív gondolatokkal vagy tele, akkor valóban nem fog menni a dolog. Ennek egyes egyedül te vagy az oka. Ha azonban szembenézel és legyőzöd negatív önkorlátozó hiedelmeiddel, akkor bármi lehetséges, akkor megkaphatod álmaid nőjét. Az első és legfontosabb lépés annak felismerése, hogy a korlát, a fal a te fejedben létezik csak, a külvilágban pedig egyáltalán nem. Tehát tudatosítsd magadban, hogy ez a negatív és valótlan önkorlátozó hiedelem csak a te fejedben létezik A legfontosabb, hogy a nő nyereményként, díjként nézzen rád, amit, akit meg akar szerezni magának. Ha nem vagy neki kihívás, akkor nem foglalkozik veled. Az egyik legfontosabb, hogy a nő nyereményként, célként tekintsen rád, a másik, hogy nálad legyen az irányítás. Irányítsd az eseményeket a kezdetektől a hálószobáig.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 

Keresés az oldalon