Ha még nem vagy kész a bombázó, gyönyörű, top 10-es csajok meghódításához.

Megmondom őszintén, hogy mindig is ambivalens érzéseim voltak a bombázó csajokkal kapcsolatban. Egyrészt csodáltam szépségüket, másrészt gyűlöltem, hogy nem az enyémek. Ha nem tudsz bombázó nőt felszedni, az annak a jele, hogy nem vagy elég fejlett, azaz kifinomult, ügyes hozzájuk. Gondolj csak bele. Egy gyönyörű nő a legtöbb esetben hány leszólítást és ajánlatot kap. Rengeteget. Ebből a férfi tömegből kell neked kitűnnöd, hogy a kiszemelt nő felfigyeljen rád és végső soron téged akarjon. Ez pedig nem elsősorban a pénzen vagy a külsőn múlik, hanem legfőképp a személyiség fejlesztésen. Minden nőhöz van egy kulcs, amit meg kell találnod. Kreatív belső játék kell a nőhöz, ahhoz, hogy a kiszemelt hölgyet meghódítsad és természetesen, hogy meg is tartsad.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 
 



Keresés az oldalon