Az önbizalom

Az a férfi, akinek nincs elég önbizalma, azt a nő kíméletlen éleslátással észre is veszi, és ki is használja. Innentől kezdve ő fog téged irányítani és a saját tenyerükből fognak etetni, úgy, ahogy ők akarják. Ezt csak azzal tudják megcsinálni természetesen, aki hagyja. Neked teljes felelősséget kell vállalnod életedért, az irányításért, növeld az önbizalmadat. Az önbizalom abból származik, hogy tudod egyszer úgy is meghalsz. Nincs veszteni valód. Sugározz magabiztosságot, határozottságot, önbizalmat, lelkesedést és a nők vonzódni fognak hozzád. A belső félelmeidet, gátlásaidat úgy tudod legyőzni, hogy szembe nézel velük. Kiírod magadból, hogy valójában mitől is félsz. Általa lelki békét nyersz és magabiztosságot. Aztán lépj a nő irányába. Szólítsd meg. Hívd randira. Tedd meg. Nincs veszíteni valód.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 


Keresés az oldalon