Egy sikeres stratégia: egy kreatív belső játék

Van egy nagyon jól múküdő stratégia, amely a bombázó, gyönyörű, top 10-es nőknél is remekül működik. Nemcsak, hogy remekül működik, de egyszerűen meg is bolondulnak tőle. Alig várják, hogy felhívd, hogy valamit már lépj, valami egyértelmű lépést tegyél az irányukba. Kiakadva mesélik a barátnőjüknek, hogy képzeld ez a pasi ez kész. Ezt meg ezt mondta és nem csinál még se semmit. Ki érti ezt. Kész vagyok teljesen. Ilyen egy pasast. Ha ilyen hatást akarsz kiváltani, akkor csak tedd a következőt. Nyiss direkten a nőnél. Mondjuk így: Szia. Milyen szerencsések voltak a volt pasijaid, hogy ilyen szép, dekoratív barátnőjük volt. Ettől teljesen lehidalnak. Zavarba jönnek, sőt néha még támadnak is. De belül nagyon, de nagyon jól esik nekik. Aztán kegközelebb vagy akár már utána fizikailag is kifejezed csodálatodat szépsége iránt. Uhh, de csinos, milyen dekoratív...És aztán nem lépsz semmit. Semmit az ég adta világon. Szinte már várja, hogy kérd el a számát, de te nem kérsz semmit. Szép napot kívánsz és elmész. A csaj megfog bolondulni. Érthetetlen lesz számára az egész. Ezzel teljes egészében kilógsz a sok pancser közül, aki úgy nyit, hogy szia, igyunk meg egy kávét. Ezeket a nyitásokat még párszor ellövöd és figyeled a nő reakcióját. Ha pozitív a benyomás, akkor lehet elkezdeni közös programokat előkészíteni és ennek alapján összejönni. A lényeg, hogy innentől már zárj mindig. Telefonszámot kérsz, újabb találkozót kérsz. Végül ölelés és csókzárás.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.


 



Keresés az oldalon