A nyitások fajtái. Indirekt és direkt nyitás.

Az ismerkedési nyitásoknak alapvetően két fajtása van. A direkt, közvetlen nyitás, amikor például odamész a hölgyhöz, és azt mondon neki, hogy: "Szia. Nagyon aranyosnak talállak, szeretnélek jobban megismerni. Megadnád a számod?" Az indirekt nyitás, azaz közvetett nyitás az, amikor valamilyen ürüggyel mész oda a hölgyhöz. Azaz például: " Szia. Megtudnád mondani, hogy merre találom azt a kávéházat? Most akkor merre kell menni?A direkt nyitások sokszor a legeredményesebbek, de elsősorban akkor, ha van érdeklődő pillantás a nő részéről. Beszélgess vele bármiről A lényeg, hogy ne gondolkodj. 3 mp percen belül szólalj meg és kezdj el beszélgetni vele.Érintsd is meg lassan, finoman, határozottan a karjánál, vállánál, oldalánál. A túl gyors mozgások idegességről árulkodnak Légy nyílt beszédben és testbeszédben is. Ne légy túl komoly és ne is mosolyogj túl sokat. Dicsérd meg valamilyét időnként, ezzel építed kettőtök között a komfortot és harmóniát. Lassan beszélj, ez az értékességnek és önbecsülésnek a jele. Ne kérdezd hova menjünk, hova üljünk, kihez menjünk, mert ezt a nő udvariasság helyet, határozatlanságnak fogja venni. Ne felejtsd el minden nyitás után a zárást. Ezzel mérheted le, hogy mennyire voltál jó a nőnél. Kérj telefonszámot, puszild meg, öleld meg vagy csókold meg.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.






Keresés az oldalon