A félénkség leküzdése

Ha igazán nagyon félénk vagy a nőkkel, akkor közeledj úgy hozzájuk, hogy lényegében csak haverkodni akarsz, lényegében figyelmen kívül hagyod a nemiségét. Ne ismerkedj, haverkodj! Ha bunkó a nő, állj odébb. Ha pozitívan áll hozzád, akkor folytasd. Milyen érdekes az is, hogy valahányszor ismerkedési szándék nélkül mentem oda egy hölgyhöz, csak úgy haverkodni, azonnal fordítani tudtam a helyzeten és ő kezdett el érdeklődni irántam. Egy idő után meg kell érintened a nőt. Megérinteni kötelező. Érintsd meg először a kezén, karján, barátilag öleld át széles mosoly kíséretében. Ne félj, ha negatív a reakció. Egyáltalán nem baj, ha negatív a reakció. Ha negatív, ha nem működik, akkor derüljön ki minél előbb! A siker alapfeltétele még, hogy ne találgasd, hogy mit akar a nő. Te férfi vagy. Azzal foglalkozz, amit te akarsz. Te vagy a férfi. Neked kell irányítani. Ehhez pozitív, önmagadat erősítő belső párbeszéd kell. Ha nagyon félsz kezdeményezni, akkor a következőket hajtogasd magadban. " Tetszik ez a lány. Akarom ezt a lányt. Ebbe semmi rossz nincs. Ez mind csak és kizárólag pozitív szándék és érzés a részemről. Tudnom kell, hogy lehet e ebből valami. Ha lehet, ha nem, tudnom kell minél előbb. Ha igen, akkor az enyém lesz. Ha nem, akkor jöhet a következő lány. " Tudd, hogy aki félénk, az csak veszíthet. Győzd le a félelmeidet, úgy, hogy szembe nézel velük.

Ha többet akarsz megtudni arról, hogy hogyan lehetsz igazán sikeres a nőknél, ha azt akarod, hogy a legszebb nők is a lábaid előtt heverjenek, akkor iratkozz fel a hírlevélre itt.:

Hírlevélre feliratkozás 

 

Ha szeretnél minél előbb a legprofibb csajozó lenni, akinek a lábai előtt hevernek a nők, akkor már kapható a: Csajozás a legprofibban e-book. Az alábbi linken tudod megszerezni.





Keresés az oldalon